Undertegnede får ansvar for telefonomstilling, portotakster, pakkevægt og frankering post i mit nye job som kontorblæksprutte

I skal læse, hvordan det kan være at jeg ud af det blå har tanker omkring portotakster, pakkevægt og frankering post. Jeg er påbegyndt i nyt arbejde som kontorbud i denne uge og nu er jeg i gang med at fatte både omstilling af telefonopkaldene til firmaet plus stedets pakkevægt, der viser diverse portotakster og frankerings post. et styk solid makuleringsmaskine ska’ piccolinen her også se at få bestilt til medarbejderne i morgen eller overmorgen.

Før i tiden har jeg anvendt et styks bagevægt som pakkevægt, hvis jeg sku’ have styr på portotakster ved sko og tøj tilbage til boozt. Og jeg vidste slet ikk’, at erhvervs frankering post ved benyttelse af en pakkevægt giver dem prisbillige portotakster. Jeg havde ikke forventet, at der er uoverensstemmelse på portotakserne for private og erhvervsvirksomheder. Så på blot tre dage med mit nye stilling har jeg fået lært noget. Jeg forstår nu betegnelser såsom makuleringsmaskine og kommer til at stå for hele firmaets ud- og indgående breve. Samtidig skal jeg klare telefonopkald og få dem stillet korrekt til firmaets mange medarbejdere.

Frankering post tildelte jeg før i tiden ikk de store tanker. I hvert fald ikk med brug af smart pakkevægt, der forårsager kontrol over de skiftende portotakster. Det er ret smart.

Gøremålene for næste uge dækker over at købe ny makuleringsmaskine samt at forstå det meste inden for frankering post og brug af pakkevægt + erhvervs portotakster. Og endvidere skal jeg ellers bare stille frokost frem her i starten. Efter at have rejst rundt virker det ret hårdt at begynde på job, men nu også lækkert at starte forfra & indkassere nogle penge at komme i gang forfra plus indskabe en god lønudbetaling nu hvor jeg har været 2 måneder i Malaysia, selvom det også er omvæltende at komme i gang igen som kontorbud. Onsdag lægger jeg en ordre på husets nye pakkevægt og resten af ugen ska’ jeg sagtens nå at få nok ska’ få styr på pakkevægt, portotakster for virksomheder samt frankering post. Jeg glæder mig til at komme igang.