Så blev jeg tilmeldt et vikarbureau Herning, hvor jeg bor.

Undertegnede har været nyduddannet og ledig i over et år, og det betyder, at jeg bliver nødt til at kaste mig ud i noget nyt. På den baggrund har jeg tilmeldt mig i vikarbureau Herning. Jeg har læst statskundskab, men der er mange konkurrenter, og jeg er ikke så erfaren. Så måske er jobs via et vikarbureau vejen til, at jeg få opgaver på CV’et og endvidere har noget brugbart at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det fedt nok ikke at skulle op af sengen på regnvejrsmorgener, men jeg savner altså at komme op og udføre en opgave.

Min dejlige veninde er hos Vikarbureau Holstebro, og har forinden været tilknyttet Vikarbureau Horsens. Hun har har betroet mig, at hun ofte blev sendt ud på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Det ville være tiltrækkende med sådan en barselstjans, hvor man jo kan arbejde hos samme virksomhed i længere tid.

Nu har jeg registreret mig, og nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvad er lønnen? Mon det er nok at være tilmeldt hos ét vikarbureau? Hvor længe går der, mellem at de ringer? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Får jeg derimod en masse små jobs af eksempelvis nogle ugers varighed er jeg spændt på, hvordan jeg håndterer sådan at være ny og komme ind uden at kende virksomheden. Man når vel ikke rigtig at kende navnene på virksomhedens ansatte, før man skal slutte igen. På den anden side oplever jeg en række forskellige steder, og det kan være, at de bliver glade for mig et sted, så jeg ikke behøver at holde op.