Om at udvælge – og få lagt – parketgulv, laminatgulv, trægulv eller en lettere model med gulvtæpper

Vil I derude vide, indretningsplaner vedrørende husprojektet.

I mandens og mit endeløse forehavende med huset med at ændre og renovere vores gamle murermestervilla er jeg og manden snart kommet til beslutning om vores gulve.. Et cool trægulv , gulvlageret.dk/traegulve-1, er vores første valg, men så kan vi både udvælge et eksklusivt parketgulv , gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155, , et mere prisvenligt laminatgulv , gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99, , og/eller hvorvidt manden og jeg eksempelvis foretrækker gulvtæpper i vores soveværelse, så vi ik får kolde tæer i de kolde morgener.

Mig og min mand bliver klogere på husrenovering og nybebyggelse med dette husprojekt. Forinden min mand og jeg var kommet til at vælge gulve, så overvejede vi blot trægulv som han og jeg har været ligesindede om. Men et styks trægulv er sandelig ikke kun et trægulv. Nææh nej trægulvet fås som parketgulv, massivt trægulv eller laminatgulv. Nøj så mange valg

Vi er samstemmende omkring at parketgulv lagt i fiskebensmønstre er ganske fint men også bekosteligt. Dog har parketgulv længere holdbarhed og slidstyrke som kan afhøvles flere gange. Uhæmmet gulvslibning kan du nok ikke så godt med laminatgulv, som tillige kan syne en smule kunstig. Derimod har vi adgang til at lægge et laminatgulv oven på det nuværende gulv og lakbehandlingbehandling med sæbe eller lak er ikke påkrævet. Desforuden er et styks laminatgulv simpelt at vedligeholde. Tjoeh. Kanske burde jeg høre om mine veninders holdninger til parketgulv, trægulv, laminatgulv og gulvtæpper.

Vi kunne i stedet udvælge en mere nytænkende gulvtype og kombinere det med bløde gulvtæpper. Det virker muligvis ikk’ík’ specielt hensigtsmæssigt at lægge gulvtæpper, når nu jeg og manden foretrækker en vovse. Derimod er gulvtæpper behageligt i soveværelserne. Sådan kan vi kombinere parketgulv eller trægulv med gulvtæpper.