Køb af havehegn – moi vælger Vi vælger et havehegn med et ydre som et raftehegn men med virkning som et lydhegn

Mig og mine piger lever lige ud til en uhørt buldrene ringvej og er bare super træt af mange morgener af støj fra lastbiler og busser. Så det er tid til et lydhegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, . Bortset fra de støjværn er ved motorvejen, så har jeg ikk før kendt til lydhegn. Men sådan et havehegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kan du tydeligvis godt få som privatperson.

Der ska’ være et par stauder tæt ved villaens spritnye havehegn. Havens træer kan på samme tid bryde lidt med grundens nye raftehegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn, . Jeg ser frem til dét lydhegn og forhåbentligt ku’ sove længe søndag morgen hvor der ikke er trafikstøj. Lydhegn stilheden skal nok blive fedt. Så projekt havehegn begynder med netsøgning på en sammenkobling af raftehegn og lydhegn her fra i aften. Vi har faktisk kig på nogle specifikke havehegn, så jeg har mulighed for at begynde her om 2-3 dage.

Undertegnede skal have et lydhegn der er udformet ligesom et raftehegn. Den model synes jeg giver et rustikt og naturligt havehegn, som matcher rigtig godt ind i vores præferencer med en have i landidyl. Sådan et lydhegn kommer i en god højde således at vi dækker for kigget til alle bilerne. Og raftehegnet ser flot ud med det flotte træstolper. Vi ska’ nok blive begejstrede for det nye havehegn, døtrene og mig.