Angående at arbejde med bukning af rør og profilvalsning og rørbearbejdning med brug af bukkeværtøj til udstødningsrør

Mon jeg ever har kommenteret på min mands job? Han har arbejde med udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør. Hvad for noget, funderer I sikkert. Det gjorde jeg helt sikkert , så fremt jeg ikke boede sammen med min gemal og havde hørt om profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj jævnligt.

Bukkeværktøj til bukning af rør, profilvalsning og rørbearbejdning er fx sådan noget, der bliver benyttet til bilers udstødningsrør – eller kæmpe udstødningsrør på fabrikker. Og de her lækre spejlglatte gelænderrør, som at der anvendes i indgangspartiet på min arbejdsplads. Husbonden har arbejde med profilvalsning, bukning af rør og rørbearbejdning hos både grafiske anlæg, en vindmølleproducent og fødevarevirksomheder. Totalt sejt, tænker jeg. Og et giga modstykke til mit job. det ligger langt væk fra bukkeværktøj, rørbearbejdning, udstødningsrør, bukning af rør og profilvalsning.

Det er skægt, synes jeg, at ham og jeg deler vildt forskelligartede interesser som Alexander McQueens nye sæson, drift af butik og at vælge kollektioner til butikken kontra rørbearbejdning, profilvalsning og brug af bukkeværktøj bukning af rør til de perfekte udstødningsrør

Gad vide jeres mænd beskæftiger jer med. Gad vide om nogle af mine læsere allerede har viden om bukkeværktøj, rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning og bukning af rør eller egentligt selv har job i rørindustrien.

Bukkeværktøj, profilvalsning, bukning af rør, rørbearbejdning og udstødningsrør blev hermed kommenteret for første gang på bloggen. Hermed kender jer derude en bid til mandens job. I må skrive, hvis I vil have yderligere vedr. profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj, men ellers kommer jeg til at droppe temaet. Hi hi.